Mystery Joker 6000 (Play’n GO) Slot Recension

Rate this post

Det kanske mest mystiska med Mystery Wheel 6000 är hur hjulet alltid verkar missa storvinsterna.

Hjulet ja…vi kommer till det senare.

Väldigt enkelt sammanfattat är detta en mix av spelen Joker Pro och Mega Joker. Jokersymbolen, som visserligen är väldigt generisk, drar definitivt tankarna till Joker Pro om du spelat det spelet, och spelet i sig hamnar i samma kategori som övriga progressiva jackpotslots.

Grunderna i detta spel handlar om prishjulet och att försöka ta sig till nästa level genom att aktivera Super Meter.


[table “22” not found /]

Introduktion

Mystery Joker 6000 online slot är ett spel med 3 hjul, 3 rader och 5 vinstlinjer. Insatsnivån sträcker sig från 0.10 – 100 i myntvärde. Den här typen av spel har inga traditionella freespins-spel. Istället kan man trigga Supermätaren vid ett vinnande spin, eller spela på Mystery Wheel om man lyckas landa 3  jokrar på en vinstlinje.

Basspelet

Det finns 7 symboler i spelet där sjuorna betalar bäst och ger en 20x vinst på en vinstlinje.

Bassepelt i sig har en maxpotential av enbart 100x vid varje enskilt spin, men varje gång man vinner får man välja att antingen hämta sin vinst eller aktivera Superläget. I Superläget dubblas alla vinster och oddsen förbättras en aning.

Två jokersymboler som landar på hjul 1 och 2 på en vinstlinje ger ett omsnurr i försök att landa den tredje. Om så sker tas spelaren till Mystery Wheel och tilldelas ett spin.

Hjulet ger garanterad slumpmässig vinst och har en maxpotential på 600 gånger insatsen. Efter genomfört spin får spelaren välja att antingen hämta hem priset eller spela i Superläget.

I Superläget är jokersymbolerna ersatta av superjokersymboler och endast två superjokersymboler krävs för att trigga Mystery Wheel, utan att ens behöva landa på en vinstlinje ska nämnas. Landar man istället 3 av dessa tilldelas man 3 snurr på hjulet och lyckas man landa dessa 3 på en vinstlinje vinner man direkt jackpotten på 600 gånger insatsen.

Slutsats

Spelet är ganska enkelt att greppa redan efter en kortare speltid. Man kan spekulera i att spelet har en relativt låg potential med en maxvinst på 600x på ett enskilt spin, men om man ser till alla vinnande kombinationer och möjligheter kan det troligen ändå ge mer än så om turen är framme. Det är exempelvis möjligt att vinna 600x genom att anda 3 superjokrar på en vinstlinje och sedan vinna 600x på alla 3 snurr på Mystery Wheel. Detta känns så klart som ett föga troligt scenario, men potentiellt möjligt.

Och så var det hjulet då. Alltså, varför har spelutvecklarna sådana problem med att implementera vinsthjul som åtminstone inte framstår som löjligt riggade. Det mest mystiska med Mystery Wheel är att det alltid verkar hamna på de låga vinsterna.

Spelets återbetalningsprocent till spelarna (rtp) ligger på 94.21%, vilket är väldigt lågt. Däremot jämnas detta ut i och med en rtp på 100,95% i Super Meter-läget. Den bästa strategin är således att spela i Super Meter-läget.

Mystery Joker 6000 kommer ut den 21 december, 2017.

[table “22” not found /]