Microgaming släpper uppföljare till Playboy – Playboy Gold

Microgaming gick precis ut med nyheten om att de kommer lansera en uppföljare till den populära sloten Playboy. Spelet kommer bära titeln Playboy Gold, och har ett upplägg mef 6 hjul, 10 rader och 100 vinstlinjer. I Playboy Gold finns ett bonusspel och även möjlighet att trigga en feature i basspelet.

Citat från Microgaming:

Playboy Gold har utvecklats av Triple Edge Studios, en ny självständig studio som förser Microgaming med exklusivt innehåll. Studion, som kommer officiellt lanseras i Februari, kommer att arbeta med att producera originalspel av hög kvalitet som kommer att vara tillgängliga exklusivt för Microgaming- och Quickfire-operatörer.

Det går att dra ett par slutsatser enbart utifrån denna stillbild. Kontrollpanelen, där du finner spinknappen, är av samma typ Microgaming använder till sina spel av lägre volatilitet. En kvalificerad gissning är därför att detta spel inte kommer ha i närheten av samma potential som det första Playboy-spelet.

Spelupplägget påminner även i hög grad om den typ WMS gjort sig kända för, och de spelen hör till de sämre i WMS spelkatalog, vilket i och för sig kanske inte alla skulle hålla med om.

Det återstår att se vad “hög kvalitet” i detta fall innebär. Det är inte första gången Microgaming samarbetar med en annan spelstudio. Den brittiska jätten Microgaming samarbetar även med studion JFTW, och detta har dessvärre inte resulterat i särskilt spännande spel.

Spelet lanseras hur som helst den 7 mars, 2018.

1 Comment

  1. Är ju inte ens Microgaming själva som gjort spelet. Är en helt annan produktionsstudio alltså och MG har bara smackat på sitt namn. Kommer bli skit 😛

Kommentarerna är stängda.