Ivanhoe (ELK)

ELK Studios är ett Stockholmsbaserat företag som börjat släppa en del intressanta spel senaste tiden. Jag kan inte påstå att jag varit något stort fan av deras tidigare releaser och spelar sällan eller aldrig spel som Wild Toro eller Poltava även om jag vet att många andra säkert uppskattar dom. Det som får mig personligen att tröttna är nog avsaknaden av potential till massiva vinster i basspelet och det hela känns mer som en enda lång transportsträcka till bonusen som sällan även den har någon större potential, i alla fall enligt mina erfarenheter.

Men i och med den senare releasen Hong Kong Tower känns det som att de börjat röra sig i rätt riktning och nu är man alltså tillbaka men ännu en intressant release som finns tillgänglig redan nu på bland annat Casumo, Guts och Thrills.

Ivanhoe har 3 hjul, 3 rader och 17 vinstlinjer, spelet erbjuder dessutom 12 satsnings nivåer för specifik valuta. Vinstlinjerna betalas från vänster till höger och det är enbart de högsta vinsterna per aktiv vinstlinje som betalas ut. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin-funktionen, tryck på Auto Spin knappen och välj vilket antal med Spins du vill som ska spelas automatiskt. Den teoretiska återbetalningsprocenten (även kallad RTP) på 96,3%

Ivanhoe funktioner 

I Ivanhoe hittar du en blandning mellan klassiska symboler såsom sjuor och frukter till nya symboler som är anpassade efter spelets tema. Dessa symboler är bland annat BAR-symbolen, en symbol med Ivanhoe-flaggan och en guldkrona. 

Ivanhoe-flaggan är dessutom en bonusfunktion som kan ge dig 5 freespins. Guldkronan expanderar till en Wild-symbol i bonusspelen och kan slutföra alla vinnande kombinationer. Det finns dessutom några extravaganta bonusfunktioner i den här riddarslotten, nu ska vi ta reda på hur dem kan belöna dig. 

Freespins och Bonusar 

Vi nämnde precis tidigare att Ivanhoe-flaggan kan belöna dig med freespins om du landar tre symboler på en vinstlinje. Wild-symbolen är den guldiga kronan och den kommer att expandera till en Wild-symbol och ersätta alla vinnande kombinationer bortsett från bonus-symbolen, om du lyckas landa den på vinstlinjerna. 

I Ivanhoe har du möjlighet att utmana dig själv genom att samla in det angivna antalet mynt som behövs för att gå vidare till nästa nivå. Varje nivå har ett varierande antal freespins och multiplicerade vinster. På den sista nivån har du möjlighet att vinna den stora vinsten på 300 000. 

1 Comment

  1. Riktigt tråkigt spel måste jag säga tyvärr efter att ha spelat det några gånger. Väntar och ser om någon får in en riktig dängare för att se den verkliga potentialen om det finns någon.

Kommentarerna är stängda.