Förhandstitt: Golden Chief (WMS)

Imorgon lanserar SG Interactive (Raging Rhino, Montezuma, Ruby Slippers, Bruce Lee, m.m) ett nytt spel med titeln Golden Chief. Det här är vad vi vet.

SG Interactive (WMS) har onekligen en gedigen spelkatalog med många klassiker. Men ibland undrar man om utvecklarens glansdagar hör till det förflutna. Dessutom har i alla fall inte vi på redaktionen varit överförtjusta i html5-uppdateringen man genomfört på bland annat Raging Rhino och Zeus III som nu saknar möjlighet till quickspin och en avsaknad av autospinfuntion (det senare har med licensen att göra).

Senaste tiden har man inte imponerat. Zeus God of Thunder kommer inte gå till slothimmlen som en game changer och Monopoly Big House känns mer som ett försök att utnyttja Monopoly-seriens popularitet. Nä, vi börjar undra om vi kommer att få se något riktigt intressant från SG Interactive igen.

Men hur som helst, låt oss ta en titt på vad vi vet om Golden Chief. Det släpps visserligen imorgon så vi hade kanske kunnat vänta, men nyfikna och ivriga som vi är, here it goes.

Spelutvecklaren listar följande funktioner i spelet. Vad alla betyder vet vi inte helt säkert.

  • Spela med 3 bonusspel och storvinster med Golden Chief. Inte helt tydligt, men kan möjligtvis röra sig om något liknande som big bet funktionen i Monopoly Big Event.
  • Golden Chief-jokern expanderar och täcker hjulen och kan öka vinstlinjerna upp till 100.
  • Scattersymboler ger bonusar (jaha, vad är nytt med det?)
  • Ju längre du når i Cash Canyon, desto större vinster.
  • Försök hitta vinstpriserna i Totem Poles och undvik collectsymbolen (låter som en ganska typisk pickingbonus, vilka brukar vara rätt usla)
  • Under freespinsfunktionen kan Golden Chief Heap-jokern expandera både vertikalt och horisontalt.
  • Prova Big Bet-funktionen med sticky wilds (dvs jokrar som sitter kvar under hela bonusrundan som i Dead or Alive) och som kan spelas med 100 linjer.

Vi hade tänkt visa er en video vi fått tillgång till från SG Interactive, men detta ville inte komma igång så ni för nöja er med en stillbild så länge.

Spelet kommer att vara spelbart på både dator, mobil och surfplatta och finns tillgängligt på alla större casinon så som Rizk, Guts, Kaboo och Thrills från och med imorgon.