4 intressanta slots att se fram emot

En gyllene påfågel, pirater, faraoner och vikingar – det här är vad vi har att se fram emot i April och Maj

Wild Heist At Peacock Manor (Thunderkick)

Wild Heist är en online slot från Thunderkick med 5 hjul, 3 rader och 17 vinstlinjer. Spelet har en RTP på 96.1% och det spel av de kommande fyra titlarna som med 8483x har högst maxpotential!

Sett till funktionerna är spelet är lite av en blandning mellan Golden Fish Tank och Jack And The Beanstalk, så det är inte direkt något innovativt vi ser här. Med det sagt så känns det ändå nytt och fräscht och bonusen är riktigt intressant, inte minst med tanke på dessa galna potential.

Wild Heist innehåller flera olika typer av wilds – Wild Reels, Random Wilds och Walking Wilds. Vissa av Wild symbolerna är dessutom enbart tillgängliga i bonusen.

Lyckas du landa 3 eller fler nycklar tas du till kortvalsscenen. Om du spelat Secret of the Stones eller Golden Fish Tank så kommer du snabbt förstå vad det handlar om. Spelaren får helt enkelt välja 3 kort som var och ett döljer en feature att ta med sig in i bonusen. Detta kan vara en multiplier, extra spins eller Wildsymboler.

Spelet kommer finnas tillgängligt exklusivt på Casumo och Vera & John från och med den 18 April.

Wild Heist
[table “22” not found /]

Pirates Charm (Quickspin)

Quickspin må inte lansera spel lika frekvent som många av de andra spelutvecklarna, och detta beror på att man lägger ner mycket resurser och omsorg på att göra snygga spel med väl utarbetade matematiska modeller som är ämnade att ge spelarna speltid och en hyfsad chans att vinna.

Den 8 Maj kommer Quickspins nya spel Pirates Charm som är något så ovanligt som en Quickspin-slot med 243 vinstlinjer, något vi inte sett sedan Phoenix Sun. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och kan spelas med en insats från 2 kr till 100 kr.

Som vanligt med Quickspin är ingen supervinstpotential att vänta, men man kan ändå, om man har tur, landa vinster på över 1000x per snurr med hjälp av en fullskärm med toppsymbolen, något som inte alls verkar omöjligt om man testat spelet.

Pirates Charm har ett relativt enkelt upplägg och det hela handlar i princip om en funktion de kallar Mystery Charm feature. När Mystery Charm-symbolerna landar på spelplanen kommer dessa att synkroniserat ändras till en slumpmässigt vald symbol. Det fina är att i bonusen stannar dessa på sin plats under hela bonusspelets gång och lyckas du landa ett helt hjul med Mystery Charm-symboler kan du räkna med 2 extra free spins.

Pirates Charm
[table “22” not found /]

Legacy of Egypt (Play’n GO)

Play’n GO är en spelutvecklarna som går väldigt starkt framåt och som lanserat en hel del framgångsrika titlar på senare tid. Nu är de tillbaka men en slot som kommer få alla fans av Montezuma att slå klackarna i taket.

Legacy of Egypt är en online slot med ett fornegyptiskt tema och liras med 5 hjul, 3 rader och 30 vinstlinjer. Precis som Book of Dead har det en maxvinst på 5000x och dess RTP ligger på 96.5%, vilket är mycket bra siffror.

Basspelet i sig är inte mycket att hurra för och det har heller ingen direkt potential. Allt handlar istället om bonusen, vilken du kommer till om du lyckas landa 3 eller fler Scattersymboler var som helst på spelplanen.

Bonusen i det här spelet är uppenbart inspirerad av WMS klassiska spel Montezuma och fungerar i stort sätt på samma vis. Hjulet Wheel of the Gods avgör slumpmässigt hur många free spins spelaren tilldelas och varje vinst multipliceras med hjälp av en slumpmässig multiplikatormätare upp till 10x.

Precis som i Montezuma går det att återaktivera bonusen med ytterligare free spins och en fixerad multiplikator!

Legacy of Egypt lanseras den 25 April.

Legacy of Egypt

Vikings Go To Hell (Yggdrasil)

Då var det dags för det tredje spelet i serien Vikings Go To… från Yggdrasil. Dessa är omåttligt populära och kan betraktas som spelutvecklarens flaggskepp. Det som gjort konceptet så framgångsrikt är inte enbart de otroligt snygga visuella effekterna, utan även potentialen och det faktum att Vikings-spelen är fullpackade med olika funktioner.

Den andra delen, Vikings Go Berzerk, var ett stort steg fram i utvecklingen jämfört med den första delen, och Vikings Go To Hell är ytterligare ett stort steg i rätt riktning. Det ser helt enkelt helt fantastiskt ut och introt är det bästa vi sett någonsin.

Spelet har en maxpotential på 3000x och innehåller flera olika funktioner så som Rage Collection, Demon Fights, Respins och Treasure Chests. Vikings Go To Hell spelas med 5 hjul, 4 rader och 25 vinstlinjer och kan utöver dator även spelas på så väl mobil som surfplatta.

Flera av funktionerna från förra delen har finslipats och förbättrats, men det som gör att denna del sticker ut är det faktum att det numera finns 2 levels av free spins. Lyckas du besegra demonen Lucifix i första rundan av bonusen tas du till den andra rundan, och lyckas du besegra även den demonen kommer slutvinsten multipliceras med 3x.

Vikings Go To Hell lanseras den 24 Maj.

Vikings Go To Hell