Volcano Riches (Quickspin) Slot Recension

Rate this post

Vi har provspelat Quickspins kommande titel Volcano Riches, ett till ytan snyggt spel med Polynesiskt tema. Finns här något nytt att hämta, och hur ser potentialen ut? Swegamblers tar en titt!

  • Volcanic Wild Symboler exploderar när de landar på hjulen och genererar upp till 5 extra wilds

  • Massiva 1×4-symboler

quickspin spel

[table “22” not found /]

Volcano Riches är ett spel med 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer. Det finns 3 premiumsymboler, 4 lågvärdesymboler och som kan ses på bilden ovan täcker symbolerna hela hjul (1×4), vilket också innebär att det är möjligt att trigga en fullskärm men en enskild symbol.

Premiumsymbolerna representeras av Vulkangudinnan och en polynesisk flicka och pojke. Lågvärdesymbolerna utgörs av statyer i olika former och färger.

Volcano Riches Spelfunktioner

Free Spins

Lyckas du landa 3 bonussymboler på hjul 2, 3 och 4 aktiveras bonusen med 10 free spins. I bonusen sker vinster åt bägge hållen, från vänster till höger och från höger till vänster. Här är det även möjligt att trigga Volcano Wilds, som kan landa på hjul 2 och 4 och generera ytterligare wildsymboler (mer om denna funktion nedan). Det är inte möjligt att aktivera extra free spins i bonusen.

Volcano Wilds

Om en Volcano Wild-symbol landar på spelfältet kommer denna att generera mellan 2 och 5 extra wildsymboler på närliggande hjul. Denna kan även generera ytterligare en Volcano Wild för ännu flera wild-symboler.

I huvudspelet kan enbart en Volcano Wild-symbol landa på spelfältet, medan det i bonusen är möjligt att landa två av dessa.

Volcano Riches Slutsats

Visuellt är detta spel mycket snyggt och vi upplevde det som ganska underhållande att spela, särskilt då vi lyckades trigga en hel del bonusar under vår testrunda. Spelet är också mycket enklare än vad det kanske först framstår som, utan en massa krångliga features.

Det som talar emot spelet lite är väl att det under ytan lirar ungefär precis som spel från Quickspin tenderat att göra senaste åren och potentialen förefaller vara densamma. En vinst på 15 gånger insatsen räknas här som en “Storvinst” och 100x en “Episk Vinst”.

Vi förstår att Quickspin valt att nischa in sig och faktum kvarstår att deras spel är uppskattade och efterfrågade av många, från storspelare till vanliga spelare, men vi kan inte låta bli att känna att det vore kul att se något hända under ytan också!

Volcano Riches har en RTP på 96.43% och släpps den 13 mars på alla Quickspin-casinon som Royal Panda, Dunder och Casilando.