Thunderkick släpper nytt med megapotential

Senast vi hörde något från Thunderkick var i början på december då Not Enough Kittens lanserades, ett spel som aldrig genererade särskilt mycket intresse och föll i glömska relativt omgående.

Not Enough Kittens var produktionsmässigt av ypperlig kvalitet och hade potential att bli något riktigt bra, men den låga potentialen skrämde iväg spelarna. Thunderkick verkar ha förstått detta och satsar nu återigen på ett högvolatilt spel.

Thunderkick är en spelutvecklare vi betraktar som en av de bästa i branschen. De har gett oss många bra spel med god potential och rimliga chanser att vinna. Under 2017 lanserade Thunderkick spelen Flame Busters och Pink Elephants, som blev ohyggligt populära, inte minst bland casinostreamarna, och som dessutom besitter en hög vinstpotential. Thunderkick har helt enkelt insett vad spelarna vill ha och följt trenden. Varför de då plötsligt valde att lansera ett spel som Not Enough Kittens förvånade därför.

Vi spelare vill vinna pengar och vi vill ha möjlighet att vinna stora pengar mot en så liten risk som möjligt. En maxpotential på 1000 gånger insatsen gör oss helt enkelt inte nöjda längre. Vi vill ha mer.

Se bara på denna vinst om en spelare lyckades få in på Pink Elephants. Visserligen en insats på 1000 kr per snurr, men gav också över 3,5 miljoner!

Vad vet vi om det nya spelet?

Vi har dessvärre inte haft möjlighet att provspela spelet ännu, men det står klart att Thunderkick återigen lanserar ett högvolatilt spel. Vi slipper med andra ord genomlida ännu ett tråkigt lågvariansspel, för det spelar ärligt talat ingen roll hur snyggt ett spel är om man inte kan vinna bra med pengar.

Enligt våra källor är The Falcon Huntress en slot med 5 hjul och enbart 9 vinstlinjer. Inte helt oväntat finns ett bonusspel där man kan tilldelas upp till 20 free spins. Men den stora grejen med detta spel är tydligen en slumpmässig funktion i basspelet med expanderbara symboler. Denna funktion kan, om du har turen att landa  en full skärm med Falcon Huntress-symbolen, betala 10,052 gånger din insats!

Detta gör The Falcon Huntress till det spel med högst potential som någonsin släppts av Thunderkick. Som jämförelse har Pink Elephants en maxvinst på 8200 gånger insatsen.

Vi lovar att återkomma med mer information så snart vi haft möjlighet att provspela denna slot.