Recension: Twin Spin Deluxe (NetEnt)

Klassiska Twin Spin har fått en kusin – Twin Spin Deluxe. Spelet har släppts exklusivt för Unibet och kan än så länge bara spelas där.

Men även om du är ett stort fan av Twin Spin är det inte garanterat att du kommer gilla Deluxe. Det här är nämligen en blandning av Twin Spin och Aloha (bastard?), i alla fall om man ser till spelmekaniken som använder sig av kluster. Du behöver alltså ett kluster av 9 symboler för att generera vinst. Det spelar ingen roll vart i spelfältet. Spelet är således inte ett 243-spel som klassiska Twin Spin.

[table “13” not found /]

Deluxe använder 6 hjul och maxvinsten är 1000 gånger insatsen (maxvinsten på klassiska Twin Spin är 1080x). Man kan så klart inte göra en rättvis bedömning efter en spelrunda, men vi upplevde i princip enbart döda spins och några enstaka storvinster på 15-30 gånger insatsen i sann Quickspin-anda.

[table “14” not found /]

Spelet är annars en direkt kopia av originalet när det kommer till grafik och ljud och med samma symboler, men har fått en lite fräschare look. Slumpmässigt utlösta synkroniserade spinn är också kvar i Deluxe-versionen.

Twin Spin Deluxe är ett medelvariansspel med en rtp på 96.61%.

Kan vara kul att prova en eller två gånger, men annars håller vi oss nog till klassiska Twin Spin. Klustermekaniken är inget vi är stora entusiaster av.

[table “15” not found /]