Nytt spel: The Heat Is On (Microgaming)

The Heat Is On är det senaste i raden av “nya” från speljätten Microgaming. Vi skriver “nya” inom parantens då Microgaming tyvärr haft en tendens att släppa gamla spel med nytt skal i princip. Spelet släpptes den 22 mars och finns tillgängligt på de flesta större onlinekasinona inklusive Casumo, LeoVegas, Videoslots och MrGreen.

Beskrivning

Spelet består av 5 hjul med 45 betalllinjer och finns tillgänligt på dator, surfplatta och mobil. Insats sträcker sig från 5 kr till 1000 kr. Spelet utspelar sig i Speed City där två karaktärer – inbrottstjuven Selina och polisen Jean – bekämpar varandra.

Symboler

Bonusspel

Spelaren kan trigga bonusspelet genom att landa 3 eller fler scattersymboler var som helst i spelfältet. Antalet frispel man får bestäms av antal scattersymboler.

  • 3 scatters = 5 freespins
  • 4 scatters = 10 freespins
  • 5 scatters = 20 freespins

Slutsats

Vad avser volatilitet ligger The Heat Is On på medium med en RTP på 96,45%. Maxvinst på ett snurr är 200 gånger insatsen. Spelet i sig är ganska enkelt och inte så nyskapande. Vi upplevde inte några överraskningar utan det kändes som ett väldigt typiskt spel från Microgaming, vilket är både bra och dåligt. Spelet hänger som ofta mest på bonusrundan så förvänta dig ingen jätteaction från basspelet.

SweGamers.se betyg: [yasr_overall_rating]

Kolla in promon här nedan.