Nytt spel – Hong Kong Tower (ELK)

Rate this post

Vi ska vara ärliga – det är väl inte med den största upphetsningen vi klickade oss igenom ELKs senaste release Sam on the Beach, men det här ser mer lovande ut. Hong Kong Tower, som släpptes den 5 aprilCasumo är ett högvariansspel med potential till massiv utdelning (3016x) och en rtp på 96,03%. I övrigt känner man igen mycket av mekaniken och känslan från ELKs tidigare releaser.

Beskrivning

Spelet består av 5 hjul och 99 paylines och kommer finnas tillgängligt på dator, surfplatta och mobil. Insats sträcker sig från 2 – 1,000 sek. Spelet har ett asiatiskt tema med hjulen snurrandes på skyskrapan Hong Kong Tower.

Mystery Symbols

Spelet har så kallade mystery symbols som består av rader av wilds och kan landa vid varje enskilt snurr. Det är enbart genom dessa mysterysymboler som den blå Ying Yang bonussymbolen kan triggas. Det finns även en röd Ying Yang-symbol som däremot inte kan triggas på detta sätt.

Bonushjulet

Det finns ett bonushjul i spelet som kan triggas på 2 sätt. Det ena är genom att få 3 eller fler röda Ying Yang-scatters (om du får 4-5 scatters tilldelas du 1-2 extraliv). Det andra sättet är att få 1 blå Ying Yang bonussymbol.

Om man triggar bonusen kommer man till ett spel som består av totalt 3 hjul. Det första hjulet ger olika myntpriser och om man har tur och träffar “level up” och tas vidare till nästa hjul. Förhoppningen är att komma till det tredje hjulet där de största priserna finns och där du kan vinna upp till 500x per pris. Maxvinsten vid ett enskilt snurr ligger på 3016x!

Ta en titt på ELKs promovideo: