Easter Island (Yggdrasil) Slot Recension

Rate this post

Den här påsken kommer Påskön att återupptäckas av tusentals äventyrliga spelare. Två ståtliga Moai-statyer välkomnar upptäckarna till stillahavs-paradiset där varje vinst triggar omsnurr där den vinstsymbolen ersätter alla hög- och lågvärdesymboler.

Landa en vinstlinje med 4 eller 5 symboler, och dina hjul växer upp till 4 rader högre! Och som grädde på moset – sticky wilds på hjul 2 och 4 expanderar alltid för att täcka hela hjulet. I denna nya slot från den svenska spelutvecklaren Yggdrasil kan du förvänta dig en förlängd semester på denna muntra, mystiska ö!

Om spelet

Easter Island är en video slot med 5 hjul och 27-103 vinstlinjer som spelar från vänster till höger. Spelet har 9 vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler landar på en vinstlinje. De 5 premiumsymbolerna representeras av djurlika statyer och de 4 lågvärdesymbolerna av träsymboler

Premiumsymbolerna

Wild-symbolen byter ut alla symboler och finns enbart på hjul 2 och 4.

SpeltypVideo Slot
Startinsats20 kr
Antal vinstlinjer
27-103
Insatsnivåer1 kr – 2000 kr

Spelfunktioner

  • Symbol Swap Respin
  • Expanderbara hjul
  • Expanderbara Wilds

Symbol Swap Respin

Varje vinst i basspelet triggar ett omsnurr (Symbol Swap Respin). Eventuella vinster i omsnurret triggar inga ytterliggare omsnurr.

Omsnurren ger alltid Symbol Swap-läget för att öka vinstpotentialen:

  • Om vinstsymbolerna var lågvärdesymboler, alla andra lågvärdesymboler ersätts med vinstsymbolen inför omsnurret (de 3 övriga lågvärdesymbolerna ersätts).
  • Om vinstsymbolerna var premiumsymboler, alla andra premiumsymboler ersätts med vinstsymbolen inför omsnurret (de 4 övriga premiumsymbolerna ersätts).

Expanderbara hjul

Hjul expanderar vertikalt i Symbol Swap Respin-läget på följande sätt:

  • Vinst med 3 symboler i basspelet ger inga expanderande hjul (omsnurret spelas med 27 vinstlinjer)
  • Vinst med 4 symboler i basspelet ger 2 extra rader (omsnurret spelas med 65 vinstlinjer)
  • Vinst med 5 symboler i basspelet ger 4 extra rader (omsnurret spelas med 103 vinstlinjer)

Alla rader återställs efter omsnurret.

Omsnurr

Expanderbara Wilds

Om en wild-symbol landar i en vinnande kombination, i både basspelet och i respin-läget, expanderar wild-symbolen för att täcka hela hjulet.
De wild-symboler som landade i en vinnande kombination i basspelet består som sticky wilds under Respin-läget och täcker även även hela sitt hjul.

Expanderbara wilds

Fakta

Rtp96.1%
Maxvinst47000 mynt under en spelrunda
Vinstfrekvens16%
Varians/volatilitetMedel

Easter Island från Yggdrasil lanseras den 22 mars, 2018 och kommer finnas tillgängligt på nätcasinon som Casimba, Joreels, Highroller och MiamiDice.