Nytt spel – Butterfly Staxx (NetEnt)

Rate this post

Butterfly Staxx består av 5 hjul och 40 vinstlinjer och kommer att vara spelbar på desktop, surfplatta och mobila enheter. Insatsnivån sträcker sig från 0.20 till 400 beroende på valuta. Myntnivån sträcker sig från 0.01 till 2 och maximal utbetalning per payline är 600 mynt. Som namnet föreslår är temat baserat på fjärilar.

Symboler

De högstbetalande symbolerna består av tre olika färgrika växter och en fjäril som är staplade på spelhjulet. De mindre värda symbolerna är J, Q, K och A. Det finns även en grön kokong som enbart är tillgänglig under bonusspelet. Scattersymbolen är en lila blomma med ordet “Scatter” högst upp och Wildsymbolen är en gyllende blomma med ordet “Wild” högst upp.

Butterfly Re-Spins

Denna feature utlöses varje gång fjärilssymbolen täcker ett helt hjul. Alla fjärilar på skärmen förflyttas då längst till vänster och ett omsnurr spelas. Om ännu ett hjul täcks av fjärilssymbolen kommer även detta då att flyttas vänster till hjul två, osv. Omsnurren fortsätter så länge fjärilssymbolerna landar.

Free Spins

Spelaren kan trigga freespinsläget genom att träffa 3 eller flera scattersymboler var som helst på hjulen. Antalet freespins bestäms av antalet scattersymboler.

  •  3 scatters ger 5 freespins
  •  4 scatters ger 6 freespins
  •  5 scatters ger 7 freespins

Under freespinsläget kan endast den gröna kokongsymbolen landa på hjulen. Vid varje snurr kommer ett slumpmässigt antal kokonger förvandlas till fjärilssymboler varvid dessa i sin tur förflyttas längst till vänster. Fjärilssymbolerna är låsta på hjulet under hela bonusspelet. De största vinsterna förväntas därför komma under de sista snurren.