Nya titlar från Quickspin

Quickspin hade ett relativt starkt år under 2017, framför allt tack vare spelet Sakura som blev en succé och nådde fram även till spelare som normalt kanske inte spelar den typ av spel som normalt associeras till Quickspin.

Men att blicka tillbaka finns det ingen tid till. Det nya året har knappt hunnit börja och Quickspin radar redan upp nya releaser. I början av december rapporterade vi om ett kommande Quickspin-spel med titeln Northern Sky med releasedatum 13 februari. Missa inte detta spel om du hör till den som gärna ger Quickspin en chans. Sett till volatilitet har inte mycket förändrats och Quickspin håller fast vid sina traditioner, men wow vad snyggt det är! Produktionsmässigt fick det allra högsta betyg av redaktionen.

I dag fick vi vetskap om ännu ett kommande Quickspin-spel. Spelet heter Volcano Riches och inte mycket är känt ännu förutom att spelplanen består av 5 hjul och 4 rader. Det framgår också att wild-symbolen, precis som i flera andra Quickspin-spel släppta senaste tiden, spelar en central roll även här. Om en wild-symbol landar på tredje hjulet exploderar denna och genererar mellan 2 till 5 extra wilds på närliggande positioner.

Vi lovar att återkomma med mer information och förhoppningsvis en recension.