Gemtastic (Red Tiger) Slot Recension

Utforska mystiska lavagrottor i Red Tiger's Gemtastic slot

  • Lava Multiplier, Magic Glow och Mega Gems

  • 10,000x vinstpotential


Spela Gemtastic på ett licenserat casino
spela
calzone
videoslots
Slider

Gemtastic (Red Tiger) - Introduktion

 

På med hjälmen och spänn säkerhetslinan, dags att ge sig ner i gruvan! Men något är inte riktigt som det ska med denna mystiska plats. I bakgrunden hörs märkliga ljud och otäcka fotsteg eka från högtalarna. Men oroa dig inte - så fort du klickar på spinknappen sätter de där bekanta ljudeffekterna igång som är så igenkännliga för Red Tiger. Ironiskt nog hittar du dock inga snurrande hjul i det här spelet. Istället används här fallande symboler på en spelplan med ett 6x5 stort rutnät med 30 vinstlinjer.

Det ska erkännas att det var den enorma vinstpotentialen som först fångade vårt intresse, men missta dig inte - Gemtastic har mer att erbjuda än så. I detta högvariansspel spel från Red Tiger tillåts spelarna satsa mellan 2 till 100 kr per snurr och kan dra fördel av Lava Multipliers, Magic Glow och Mega Gems-symboler.

Visuellt får spelarna följa med på en resa djupt ner i en mystisk lavagrotta fylld av glödande dyrbarheter och som vi kommit att förvänta oss av denna utvecklare levereras högkvalitativ grafik och friktionsfri spelbarhet.

Gemtastic (Red Tiger) - Symboler, vinstbord & funktioner

YouTube video

Det finns gott om värdefulla mineraler att bryta här. På hjulen finner du 5 mindre ädelstenar liksom 4 större högvärdesymboler representerade av rosa, röda, gröna och gula ädelstenar. Den gula äldelstenen är av högst värde och ger 8 gånger insatsen för 6 på en vinstlinje. Det är dock den regnbågsfärgade wild-symbolen som är juvelen i kronan och ger dig hela 50 gånger insatsen för 6 över en hel vinstlinje.

I sitt standardtillstånd förekommer alla ädelstenar som 1x1-symboler, men kan även visa sig som 2x2 och till och med 3x3 stora Mega Gems. Håll även utkik efter gnistrande stenar. Om dessa bildar en vinnande kombo kommer de att sprida sig och förvandlas till wild-symboler i det efterföljande omsnurret.

Gemtastic innehåller ingen traditionell bonus. Istället handlar allt om Lava Multiplier-funktionen. Varje gång du landar en vinstkombination sätts multiplierstegen i spel och för varje konsekutiv vinst stiger multipliern upp till maximalt 15x. Med hjälp av denna finns potential att landa massiva vinster upp till 10,000 gånger din insats.

Gemtastic (Red Tiger) - Slutsats

Om du är förtjust i spel av kaskadtyp (tänk Gonzo's Quest eller Bonanza) så kan vi starkt rekommendera Gemtastic. Det är rakt på sak här utan krångligheter och tydligt nog för vem som helst att direkt börja spela utan att behöva läsa krångliga instruktioner.

Som vi fått erfara själva kan Gemtastic spotta ur sig ett löjligt antal wild-symboler och med multiplierstegen inräknad i ekvationen kan vinsterna här bli rätt galna. Vi är kanske inte superförtjusta i att spelets vinstlinjer är något begränsade, men det är inte på något sätt en faktor som får oss att avstå detta sköna spel. Med utmärkt spelbarhet, hög kvalitet och massiv potential kan vi inget annat än att rekommendera Gemtastic.

gemtastic

Game title: Gemtastic

Game description:
● Hjul: 6
● Rader: 5
● Vinstlinjer: 30
● RTP: 96.07%
● Maxvinst: 10,000x
● Volatilitet: H
● Insats: 2 - 100 SEK
● Funktioner: Magic Glow, Lava Multiplier, Mega Gems
● Releasedatum: Ute nu

Overall
76%
76%
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments