White Rabbit (Big Time Gaming) Slot Recension

Rate this post

Big Time Gaming (BTG) är en utvecklare som helt specialiserat sig på supervolatila spel. Det var med spelet Bonanza de fick sitt verkliga genombrott och releasen av efterföljande Danger High Voltage blev rejält hypad.

BTG:s spel har en extrem potential. Vi har sett exempel på monstervinster, inte minst på Bonanza där en spelare vann 14,000 gånger sin insats.

Big Time Gaming är inte en utvecklare som spottar ur sig nya spel varje vecka och av ren lathet paketerar in gamla spel med nytt omslagspapper. Deras releaser är istället genomtänkta, snyggt designade och andas kvalitet. Helt klart kvalitet framför kvantitet. Vi hoppas det fortsätter på den banan i och med den kommande releasen av White Rabbit även om vi tycker det ser lite ut som deras tidigare spel Dragon Born. Låt oss ta en titt.

White Rabbit Introduktion

Även detta spel är ett så kallad Megaways-spel, typiskt för BTG, vilket innebär ett stort antal vinstlinjer. En annan funktion man implementerat här är möjligheten att köpa en bonusrunda. Liknande funktioner existerar redan hos andra utvecklare som Bally och Microgaming, men här är du garanterad en bonusrunda, vilket däremot inte är lika med en garanterad vinst. Rtp:n för normalt spel ligger på 97.44% och 97.72% vid bonusköp. Ingen större skillnad med andra ord och en ganska schysst rtp generellt sett.

På Big Time Gamings hemsida finns ingen som helst information ännu och vi vet inte när spelet är tänkt för release. Vad vi vet säkert är att det kommer finnas tillgängligt på Videoslots. Av det vi sett hittills är det ändå ett typiskt BTG-spel, men hög igenkänningsfaktor. Grafiken är typisk, ljudet är det du är van vid och “kontrollpanelen” är som den alltid har varit. Inget nytt eller banbrytande där.

När det kommer till vinstlinjer kan White Rabbit ge upp till 7 symboler per hjul, vilket innebär 16,807 sätt att vinna. I bonusen med alla dess extrafunktioner utökas den siffran till 248,832 vinstlinjer.

White Rabbit Bonusköp

Men just bonusköpsfunktionen är vad som verkar vara grejen med detta spel. Till ett pris av 100 gånger insatsen är du garanterad en bonusrunda. Varje gång en så kallad Feature Drop landar på hjulen i huvudspelet dras dessutom en liten summa av från priset av bonuskostnaden och efter en tids spelande kan man alltså köpa in sig i bonusen för rabatterat pris.

Vinstplanen ser ut som följer. Toppsymbolen, som kan jämföras med diamanten i Bonanzas, betalar 25x insatsen om du landar 5 stycken på hjulen.

Scattersymbolen, en vit hare, finns enbart på hjul 2, 3 och 4. Landa 3 av denna och du belönas med 15 freespins i bonusrundan. Det finns även en wildsymbol (joker) som även denna som kan dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

I basspelet finns även en så kallad random feature, ni vet, sådana överraskningar som kan dyka upp när som helst under spelets gång lite som Wild Desire i Immortal Romance. I det här spelet är det en larv som visar sig och kan dela ut upp till 4 wilds och kan multiplicera vinsten med upp till 3x.

White Rabbit Bonusspel

I bonusen gäller det att landa så många Cupcake-symboler som möjligt. Varje gång en Cupcake landar på ett hjul kommer hjulet expandera med 1 symbol. Om hjulet expanderar till 12, vilket är max, tilldelas spelaren extra free spins. Alla 5 hjulen kan på detta sätt expanderas och det maximala antalet retriggers är således 5.

När ett hjul når det maximala antalet symboler sätts Queen’s Reel i spel. Detta hjul innehåller extra Wild- och premiumsymboler.

White Rabbit Slutsats

White Rabbit blev en braksuccé när det lanserades under 2017 och är minst lika populärt som sina syskon Bonanza och Danger! High Voltage. Igenkänningsfaktorn från övriga Big Time Gaming-spel är dessutom hög.

Huvudspelet är kanske inte det roligaste och känns mest som en transportsträcka, även om det faktiskt finns en del potential där om man lyckas väcka haschlarven till liv, vilken vid gott humör kan tilldela spelaren wilds och multipliers i generösa mängder. Tröttnar du på att vänta på bonusen kan man som sagt alltid köpa in sig direkt i bonusen.

Spelet har en superpotential, men det gäller att landa många Cupcakes i bonusen för att låsa upp extra vinstlinjer och retriggers.

White Rabbit är tillgängligt på LeoVegas och Highroller Casino.

Spela Gratis