Emoji Planet (NetEnt)

Vi har fått möjlighet att ta en titt på NetEnts kommande spel Emoji Planet! Releasedatum är 23 augusti ungefär samtidigt som filmen The Emoji Movie släpps:

Microgaming släppte ju för en tid sedan sin version med titel Emoticoins, vilken vi var föga imponerade av – trist basspel, lika trist bonus och en brist på potential som mer liknar Quickspins spel, även om de är skickligare på att göra lågvariansspel som rånar dig på dina pengar samtidigt som du lyckas ha lite kul…typ.

Ni som diggar Gemix, Golden Ticket eller Viking Runecraft kommer genast se likheterna och man får anta att det här är NetEnts försök att göra sin version av denna speltyp. Cluster Pays, som NetEnt kallar mekaniken i Emoji Planet är snarlik den i tidigare nämnda spel. Istället för att förklara hur det hela funkar, ta en tid på vår exklusiva video istället!

Den teoretiska RTP:n av detta medelvariansspel ligger på 96.4% och insatsnivå sträcker sig från 2 sek till 2000 sek. Vi återkommer med en mer djupgående analys så snart spelet släpps. Emoji Planet kommer alltså finnas tillgängligt på alla större casinon som Rizk, Videoslots, Vera & John och Guts från och med den 23 augusti.