Diamond Fruits Megaclusters (Big Time Gaming) Slot Recension

diamond fruits slot

Diamond Fruits Megaclusters – Överblick

Diamond Fruits Megaclusters får dig att undra om Big Time Gaming hörde någon säga att de hade sett allt när det gäller fruktautomater och tog det som en personlig utmaning. Det som kom ut på andra sidan är en fruktlucka som drivs av BTG: s Megaclusters -mekaniker, dränkt i psykedelia och färger. Det kan se ut som en Wonka -produkt, och visst, de första snurrningarna kan vara desorienterande, men under glansen finns ett spel som fungerar enligt en ganska enkel uppsättning regler, bara en utsmyckad med alla slags bländande tillbehör.

Det första intrycket var av en disco -version av Star Clusters Megaclusters, eftersom båda har en vagt liknande känsla. Där, där Star Clusters var lite vanligt, är Diamond Fruits en av de karaktärerna som rullar in i en klubb och vill ha alla ögon på dem. För att uppnå detta har de klätt sig i de snyggaste utgrävningarna de kunde hitta från butiken, och istället för att gå rullar de in bakåt och blåser kyssar mot massorna. Slå snurr och flamboyansen ringer upp ytterligare ett snäpp när Diamond Fruit bryter den fjärde väggen och släpper symboler på rutan ovanifrån, som om de spränger sig från spelarnas pannor som glitter på Rio Carnival.

Kanske till och med konstigare än Fourways Reaction -systemet som spelet använder (mer om det längre ner) är den mängd siffror Diamond Fruits lyckas generera. Långt från att vara en kluster betalande galning, är matematikmodellen (något) dämpad på en medelhög volatil inställning, medan potentialen är överraskande blygsam för Big Time Gaming. Å andra sidan är RTP stabilt på 96,23%, och spelet kan spelas på alla enheter och erbjuder insatser på 20 till 200 kr per betald nedgång.

Förhoppningsvis är frukt din grej då betalningsbordet är täckt av druvor, citroner, apelsinskivor, päron, plommon, vattenmeloner och diamanter. Klustervärden är inte stora; de största består av 25+ symboler, värda mellan 10x för druvorna och 50x för päron eller högre. Wilds dyker upp i vilken position som helst i spelet och ersätter alla betalningssymboler för att hjälpa till att slutföra kluster. Wilds kan slå organiskt eller avfyras på brädet från en av funktionerna.

Diamond Fruits Megaclusters – Funktioner

Diamond Fruits får verkligen din uppmärksamhet och kan vara lite överväldigande först. Låt oss bryta ner det. Varje snurr sker på ett rutnät med storleken 5 × 5, där 7 till 25 av de tillgängliga positionerna innehåller en större symbol eller 4 mindre. Vinnande kluster bildas när minst 5 matchande symboler ansluter horisontellt eller vertikalt. Kluster tas bort när de träffas av reaktionssystemet, och de större symbolerna bryts upp i 4 mindre symboler när de tas bort. Med hjälp av ett Fourway Reactions -system glider nya symboler in från olika riktningar för att fylla luckorna – upp, ner, höger eller vänster. Det är svårt att visualisera i ord, så att se det i handling är det bästa sättet att förstå showen. När det gäller de olika funktionerna …

Efter att tre på varandra följande reaktioner har inträffat utlöses Wild Cannon Bonus. Denna lägger till 5 till 15 vilda symboler till slumpmässiga positioner på spelrutan. Wild Cannon finns i grundspelet och i gratissnurr.

Skulle minst 7 på varandra följande reaktioner inträffa i grundspelet tilldelas 8 gratissnurr plus 1 extra gratissnurr för varje reaktion efter den sjunde. I gratissnurr introduceras en vinstmultiplikator som börjar med x1 och ökar med 1 efter varje reaktion. Om 7 på varandra följande reaktioner träffas under bonusomgången tilldelas +3 ytterligare gratissnurr plus 1 snurr för varje reaktion efter den sjunde.

Diamond Fruits Megaclusters – Slutsats

Har du någonsin stirrat upp på natthimlen, och istället för det normala, logiska erkännandet av hur liten jorden är, drabbas du av en djup, känslomässigt primal tarmchock över hur skrämmande obetydliga vi faktiskt är, vilket leder till en kosmisk överväldigande om hur enormt universum är och vår plats i det, om någon? De första snurren av Diamond Fruits inspirerade till en liknande förvirring. Symboler flög in från alla håll, i olika storlekar, poppade, sprängde, tog bort, ersattes av mindre versioner. Det var som att se myror organisera sig i kontrollerade kolumner för att äta näring. Om du vill ha innovation är det här, men precis som allt annat i förtruppen kommer Diamond Fruits att bli lite för konstigt för vissa.

Ytterligare förvirring orsakades efter den första signifikanta sekvensen av reaktionsvinster. Ett stort antal av dem slängde ihop, den vilda kanonen sköt, och vi missade precis gratissnurr, men belöningen var relativt mager. Liksom Relax Gaming Cluster Tumble var de långa men ändå låga värdena för kluster en vanlig källa till förvåning. Vissa kanske tycker att detta är en total avstängning, men det är svårt att titta bort också. Som att ständigt tunga en vinglig tand vill du typ se vad som kommer att hända härnäst.

Hantera att driva Diamond Fruits till gratissnurr, så spelar de ut på ett ganska förutsägbart sätt. De är nämligen desamma som grundspelet, med den extra fördelen med den progressiva multiplikatorn -som visserligen kan explodera på grund av frekvensen av klustervinster. Ändå är höjderna som Diamond Fruits kan klättra till förmodligen inte så omtumlande som du kan tro. I ett chockdrag har BTG fattat det medvetna beslutet att tona ner Diamond Fruits istället för att bli galen. För detta ändamål är det mesta du kan vinna i basspelet cirka 250x, vilket ökar till 6 650x insatsen i gratissnurr. Om spelarna är nere med den här gosigare sidan av Big Time Gaming kommer att bli intressant att se.

Efter att den första bländningen försvann, kom Diamond Fruit fram som en samling perifera fyrverkerier snarare än ett sant paradigmskifte. Ta bort de visuella fallande frukteffekterna, och den udda riktningen ändras när nya symboler kommer in i spelet, de krympande symbolerna, och du har ett spel som fungerar mer eller mindre som en vanlig rutnät som handlar om att bilda kluster som andra. Det är inte heller spelet vi hoppades att ta Megaclusters till nästa nivå. Ändå, oavsett om du anser Diamond Fruits vara innovativ eller gimmicky, spelar spelet sig på ett mycket unikt sätt vilket gör det väl värt en testkörning.