Cash of Kingdoms – Microgaming

Microgaming tillkännager Cash of Kingdoms online slot under spelkonferensens tredje dag

Cash of Kingdoms är en slot med fantasytema och har en spelplan med 5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer och kommer att lanseras senare detta år. Spelet introducerar ett gäng heroiska vänner; the dashing Knight, the magical Mage, the crafty Rogue, the feisty Archer och the bearded Bombardier, som är redo att tillsammans med spelaren ge sig in i jakten på storvinsterna.

Denna slot designad för äventyrssökare är packad med funktioner som erbjuder ständig action. Spelet introducerar Invading Wilds, en helt ny funktion som släpper lös en storm av glödande pilar på hjulen.

David Reynolds, Games Publisher vid Microgaming, kommenterar: “med planerad lansering senare under året är Cash of Kingdoms byggd på en stark spelmotor som kommer att ge spelarna en actionpackad upplevelse med fantastiska vinster. Genom att kombinera intressanta funktioner med ett populärt tema som kommer att tilltala många mobilanvändare, förväntar vi oss att Cash of Kingdoms kommer bli en långsiktig spelarfavorit. Det är det perfekta äventyret i raden av spel vi har framför oss 2018.”