Book of Gods (Big Time Gaming) Slot Recension

Rate this post

Big Time Gamings egna pimpade version av Book of Ra är här

  • Feature Drop funktionen inkluderad

  • Ingen begränsning på antal retriggers, kloningsfunktion och Free Spins

Book of Gods, huvudspelet
[table “22” not found /]

Book of Gods Introduktion

Book of Gods är en video slot från Big Time Gaming med 5 hjul, 3 rader och 243 vinstlinjer. Det är spelbart på desktop, mobil och surfplatta med insats från 1 SEK till 400 SEK per spin. Temat är baserat på forntida Egypten med en twist och bakgrunden visar Nilen och Gizapyramiderna en solig dag. Spelet kommer med Feature Drop funktionen som ger spelaren möjlighet att köpa bonusen, samt Symbol Cloning. Det här är Big Time Gamings version av Book of Dead och Book of Ra.

Book of Gods Symboler

Spelet har sex lågvärdesymboler som representeras av A, K, Q, J, 10 och 9. Premiumsymbolerna representeras av fyra olika gudar, den bästa värd 20x för 5 på en vinstlinje. Wildsymbolen är en kombinerad Wild/Scatter och 3 eller fler av denna var som helst på spelfältet ger free spins. Om man inte vill vänta på att scatter symbolerna ska landa kan man köpa bonusen till en kostnad av 80 gånger insatsen.

[table “22” not found /]

Book of Gods Symbol Cloning

Under varje spin i huvudspelet kommer en av lågvärdesymbolerna väljas ut slumpmässigt som kloningssymbol. Om denna symbol landar på en vinstlinje expanderar dessa för större vinster.

Book of Gods Free Spins

3, 4 eller 5 Scatter symboler var som helst på spelfältet ger motsvarande 15, 20 eller 25 free spins. Vid början av bonusen tilldeles spelaren en av gudarna som kommer att fungera som kloningssymbol. Dessa expanderar om de landar på en vinstlinje och 3 eller flera nya scattersymboler återaktiverar bonusen med ytterligare free spins. Om detta sker, tilldelas spelare ytterligare en gud så att flera symboler kan expandera på spelfältet.

Om alla gudar har aktiverats kommer i fortsättningen endast fler free spins tilldelas om bonusen återaktiveras. Free spins kan återaktiveras ett obegränsat antal gånger.

Free spins-läget med expanderande symboler

Book of Gods slutsats

Det här är fantastiska nyheter för alla oss som tycker om att spela de klassiska “Book”-spelen som Book of Ra och Book of Dead. Om Big Time Gamings Queen of Riches anses vara Twin Spin på crack, är detta Book of Ra på raketbränsle!

I Book of Gods har BTG lyckats kombinera flera funktioner från olika book-spel. Istället för ett begränsat antal vinstlinjer så finner vi här 243 vinstlinjer, vilket är brilliant! Free spins-läget har också förbättrats på så sätt att man implementerat samma funktion som går att finna i Merkurs spel Magic Mirror Deluxe, dvs – om bonusen återaktiveras tilldeleas spelaren ytterligare en expanderande symbol.

Book of Gods har en maxvinst på 4860x per spin i bonusen, vilket är något lägre än maxvinsten på 5000x i Book of Ra, men fortfarande imponerande!

Releasedatum är ännu inte känt, men vi vet att spelet släpps inom kort på LeoVegas. RTP för detta spel ligger på 96.35% och inget tyder på att det är något annat än superhögvolatilt.

[table “22” not found /]

Book of Gods Video