Bonanza 2 är på väg!

Om du liksom oss är ett stort fan av spel från Big Time Gaming och specifikt Bonanza kommer här fantastiska nyheter! Det australienska företaget har gått ut med nyheten att man kommer lansera en uppföljare till Bonanza.

Det kommer vara det andra i raden av spel från BTG med FeatureDrop-funktionen, vilket innebär att du inte kommer behöva jaga D-symbolen längre. För er som inte vet är FeatureDrop en funktion som tillåter spelaren att mot en kostnad av 100 gånger insatsen köpa in sig direkt i bonusspelet. I huvudspelet finns dock möjlighet att samla symboler som drar av på priset för bonuskostnaden som därför med tiden kan köpas till ett mycket lägre pris.

Bonanza 2 kommer givetvis, som övriga spel från BTG, vara en MegaWays-slot, men man kommer även implementera lite andra roliga grejer också (hoppas vi), bland annat något de kallar Dualreaction. Det är inte helt klart vad detta är i nuläget, men de säger också att spelaren utifrån sina inställningar kommer kunna öka spelets volatilitet från medel till superhög.

Ett helt nytt system kommer användas för Bonanza 2 kallat V-Gamble. Det är ett system som används för att uppnå maximal volatilitet under bonusspelet.

Det är allt som framkommit i nuläget, men vi hoppas snart kunna ge er mer nyheter.