Big Time Gaming levererar

Det finns högvolatila spel och så finns det högvolatila spel. Big Time Gaming har satt ribban högt vad avser det begreppet.

Just högvolatila spel är något som efterfrågas mer och mer och det är också dit utvecklingen rör sig. Många av dagens spel lirar mer som jackpotmaskiner än traditionella slots gjort tidigare. Vem vill sitta och kasta ören på Starburst med en maxvinst på 500 gånger insatsen när man kan satsa på slots med en potentiell återbäring på 15000 gånger insatsen! Visst är det svårare att vinna på spel av högvarianstyp, men det är bara naturligt att åsynen av den typen av megavinster lockar oss att försöka själva.

Det börjar bli mer och mer tydligt att just Big Time Gaming är kungarna vad avser högvolatila spel. Ju mer denna utvecklare etablerar sig och ju mer folk spelar på deras maskiner, desto mer makabra vinster kommer vi troligen att få se.

Alldeles nyligen har vi fått se två exempel på just sådana galna vinster. Den första sticker kanske inte ut anmärkningsvärt mycket sett till insatsen i relation till vinsten i sig, det rör sig trots allt “bara” om 4000x, något som Dead or Alive spottar ur sig med jämna mellanrum faktiskt. Men det som gör detta anmärkningsvärt är att det fångades live under stream.

Den brittiska streamaren Nickslots satt och vevade 5£ (ca 50:-) per snurr på Queen of Riches när det här plötsligt hände!

Men följande storvinst är däremot något riktigt exceptionellt. Bilden delades på ett forum av användaren “Svinvild”…

Spelet heter Danger High Voltage (BTG) och spelaren lyckades med en insats på 5:- vinna otroliga 65,614,50:-.  En vinst på hela 13122 gånger insatsen!

Vill du själv prova Big Time Gaming finns dessa tillgängliga på Videoslots, Vera & John och Redbet.

1 Comment

  1. Jävlar!! Har sett exempel på 16000x på Bonanza. Undrar om det finns några andra spel som kan betala så mycket som dessa förutom rena jackpotspel förstås

Kommentarerna är stängda.