NetEnt lanserar snart Starburst 2 – BerryBurst

Ungefär som Starburst, men med frukter och lite mer sting

Med ordet “burst” i titeln förstod vi redan att vi inte skulle serveras en skål megapotential. BerryBurst har en maxutdelning på 1868x, en stor förbättring jämfört med Starburst, men inte tillräckligt för att imponera på oss.

Precis som Starburst, som för övrigt är en av världens mest spelade slottar genom tiderna, saknar även BerryBurst ett bonusspel. Istället kan spelarna här dra fördel av expanderande wild reels som, till skillnad mot Starburst, kan landa på alla 5 hjul.

Spelet använder sig av Cluster Pays-mekaniken och inkluderar 7 symboler, vilka representeras av 3 kortspelssymboler och 4 olika frukter – lime, lila bär, mandaringer och hallon. Eftersom det inte finns ett bonusspel så saknas givetvis scattersymboler. I BerryBurst handlar allt istället om wild symbolen. När en wild landar på hjulen expanderar den för att täcka hela hjulet och ett omsnurr tilldelas. Om ännu en wildsymbol landar under omsnurret expanderar även denna och ännu ett snurr spelas. På detta sätt är det möjligt att ackumulera hyfsade vinster och till slut täcka hela spelfältet med wilds.

BerryBurst släpps den 23 augusti.

Bilder