Blueprints favoritpyssling får MegaWays makeover

Blueprint Gamings nya spel är en klassiker i ny kostym - Slots O'Gold Megaways

Ännu ett av Blueprints gamla verk har fått sig en behandling och uppgraderats med Big Time Gamings omåttligt populära MegaWays-koncept. Den ursprungliga versionen av denna Leprechaun-slot släpptes 2016 och var ett tämligen simpelt spel med en 5x3 spelplan och 10 vinstlinjer som inte riktigt nådde någon större framgång på marknaden. Men efter att han uppdateras och gjorts mer relevant sett till tidens anda erbjuder nu MegaWays-versionen alla de komponenter som tilltalar slotsentusiaster - massiv potential och, givetvis, fler vinstlinjer.

Det ska erkännas att vi valde att avstå från att recensera spelet då Blueprint släppt en rad liknande spel på relativt kort tid. I grunden är många av MegaWays-spelen lika varandra, men erbjuder ändå viss variation och unika funktioner. De är utöver detta oerhört roliga att spela!

Grafiken, animationerna och symbolerna må vara hämtade från originalversionen, men utvecklarna har gett spelet en rejäl makeover med högdefinition och en helt ny spelplan bestående av 6 hjul och upp till 15,625 vinstlinjer. Slots O'Gold är tillgängligt på alla enheter - dator som mobil och surfplatta och kan spelas från mellan 1 till 500 kr per spin. Precis som är fallet med alla MegaWays-spel finns även här rejält med vinstpotential. Har du den lilla pysslingen på din sida kan du nämligen vinna upp till 10,000 gånger insatsen!

Grejen med originalversionen var dess omsnurrsfunktion och denna finner du även här. I spelet finns inga traditionella free spins, men om pysslingen landar på hjul 2, 3, 4 eller 5 triggas Rainbow Respin-funktionen och Leprechaun Wild-symbolen expanderar för att täcka hela hjulet. Inte nog med det, symbolen förblir på sin plats medan övriga hjul snurrar på nytt varvid processen i bästa fall upprepas. Upp till 4 omsnurr kan triggas med maximalt 4 wild-hjul. Det är i denna funktion mycket av potential återfinns även om huvudspelet, med sina tusentals vinstlinjer, har kapacitet att spotta ur sig rejäla vinster.

Om du är redo att ge det en chans finns Slots O'Gold ute nu på både LeoVegas och Casumo. Vi hoppas pysslingen är på din sida och att guld väntar vid regnbågens ände. Sugen på att testa fler Megawaysspel? Kolla in Red Tigers remake av NetEnt's klassiker Piggy Riches Megaways.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments