Inom den så kallade iGaming-industrin finns ett stort antal spelutvecklare och det lanseras i princip dagligen nya spel. Många av dessa spelutvecklare lever dock inte upp till den standard som krävs för att vi på Swegamblers ska ge dessa utrymme. Det kan röra sig om spelutvecklare som har en tendens att släppa spel med för låg RTP, för dålig vinstpotential, eller helt enkelt producerar tråkiga spel.

På Swegamblers fokuserar vi därför i huvudsak på de största och mest populära spelutvecklarna. Att rikta fokus ger oss mer tid och resurser till att fördjupa oss i, och granska dessa spelutvecklare mer ingående. Det är även mer intressant att recensera spel från utvecklare som är innovativa och som har något nytt att erbjuda, än spelutvecklare som i princip enbart kopierar sina gamla spel och nöjer sig med att ge dessa ett nytt utseende (något visserligen många spelutvecklare sysslar med).

Några av de spelutvecklaren vi garanterat alltid kommer att rapportera om är NetEnt, Microgaming, Big Time Gaming, Yggdrasil, Quickspin, WMS, Play’n GO och Thunderkick. Swegamblers håller dock ett nära öga på alla spelutvecklare i industrin, stora som små, och finner vi något intressant även från de minsta kommer det definitivt rapporteras här.

[event-list link_to_event=false show_filterbar=false]